Stiftelsen Dam har flyttet

Den nye adressen er Akersgata 28.

DAM Redaksjonen • 5 May. 2017

Fra og med fredag 5. mai treffer du Stiftelsen Dam i nye lokaler i Akersgata 28 – omtrent hundre meter fra den gamle adressen.

God tilgjengelighet for alle

– Våre nye lokaler ligger sentralt i Oslo, noe som gjør det enklere for flere å komme på besøk, sier generalsekretær i Stiftelsen Dam, Hans Christian Lillehagen. Han understreker at tilgjengelighet har vært et nøkkelord for de nye lokalene. – Det er naturligvis viktig for oss at vi kan ta i mot besøkende uavhengig av funksjonsnivå, så derfor har vi vært opptatt av lokaler med god tilgjengelighet for alle, sier han.

Lavere kostnader

På tross av at sekretariatet i Stiftelsen Dam har vokst noe de siste årene, er de nye lokalene mye mindre. Dette betyr mindre driftskostnader. – De nye lokalene er utformet på en måte som tilrettelegger for god internkommunikasjon. Å få ned kostnadene har vært en viktig motivasjon for oss i denne prosessen, og vi ønsker å fokusere ressursene våre inn mot prosjektene og forbedre kontakten med organisasjonene, sier Lillehagen. Både post- og besøksadresse for Stiftelsen Dam er fra og med 5. mai som følger: Akersgata 28, 0158 Oslo. Telefonnummer er som tidligere, og du finner kontaktinformasjon til alle ansatte her.