Her er programmet til LEV VEL 2018

Eldre og frivillighet er tema for årets konferanse, og her kan du se hvem som innleder.

DAM Redaksjonen • 19 Feb. 2018

Eldrebefolkningen øker, og behovene for omsorg, sosialt samvær og aktivitet er økende. Frivilligheten har en nøkkelposisjon i å bidra. Dette er tema for årets LEV VEL-konferanse, som arrangeres 20. mars 2018 på Sentralen i Oslo. Og nå er programmet for konferansen klart. Stiftelsen Dam er stolte av å presentere et stort mangfold av innledere, som vil gi av sin kunnskap, både på det akademiske og praktiske plan. MELD DEG PÅ LEV VEL 2018 HER

Leve vel hele livet

Våren 2017 lanserte regjeringen sin Leve hele livet-reform, som skal være en kvalitetsreform for eldreomsorgen. Reformen skal munne ut i en stortingsmelding, som er varslet i løpet av våren 2018. Frivillihgeten og helseorganisasjonenes spiller en nøkkelrolle i å bidra til at vi ikke bare skal leve hele livet, men at vi skal leve vel hele livet. Derfor ønsker Stiftelsen Dam med LEV VEL 2018 å lage en læringsarena med ulike perspektiver på frivillighet og eldre. Målet med konferansen er å løfte akademiske perspektiver på frivillighet og eldreomsorg, i kombinasjon med inspirerende innlegg fra prosjektledere fra den frivillige eldreomsorgen – og ikke minst eldre selv.

Fortsatt ledige plasser

Påmeldingen er allerede godt i gang til konferansen, men det er fortsatt ledige plasser, dersom du ønsker å delta. Under kan du lese hele programmet og her kan du melde deg på LEV VEL 2018.