LEV VEL 2018: #helelivet

LEV VEL er ExtraStiftelsens årlige fagkonferanse. Neste konferanse arrangeres 20. mars 2018, på Sentralen i Oslo.

Påmeldingen til neste års konferanse er nå åpnet – meld deg på og hold av datoen!

LEV VEL er ExtraStiftelsens årlige fagkonferanse for organisasjonene. Konferansen inngår som et ledd i en større kampanje, som fokuserer på et overgripende tema innen helse og frivillighet.

I 2018 blir temaet eldre og frivillighet.

Meld deg på LEV VEL 2018 her!

Det overordnete målet med LEV VEL er å synliggjøre utfordringer, og å bidra til samfunnsendring, gjennom frivilligheten, slik at mennesker kan få bedre liv.

LEV VEL utformes i samarbeid med organisasjonene, og det er et mål å synliggjøre eksisterende eller avsluttede prosjekter, i kombinasjon med eksterne fagpersoner.

Kampanjen skal ta i bruk kreative virkemidler som video, bilder og historiefortelling, og det er et mål å spre budskapet både i tradisjonelle og sosiale medier, for å spille opp til konferansen.

Selve arrangementet skal oppleves både underholdende, informerende og provoserende,  samtidig som vi ønsker å sette i gang noen prosesser, som på sikt kan resultere i nye prosjektsøknader.

 

Har du tips eller innspill til LEV VEL 2018? Send gjerne en epost til kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten eller politisk rådgiver Stian Amadeus Antonsen med dine innspill!

 

Her kan du lese om tidligere års konferanser:

LEV VEL 2017 #innafor

LEV VEL 2016 #syktpopulær